Daily Stories

Καρκινοπαθής ξεφτιλίζει τον Μουτσινά: «Συγνώμη που οι γυναίκες με καρκίνο τολμάμε…»

Αυτό δεν είναι απλά ξεφτιλίκι. Εϊναι πολύ επικίνδυνο. Και δείχνει πώς παρά την όποια επιτυχία στην τηλεθέαση-κάτι που έχουμε γράψει πολλές φορές- πολλά απο όσα βλέπουμε στην εκπομπή του Μουτσινά γίνονται στην τύχη.

Χθες στην ενότητα που σχολιάζει εμφανίσεις, ο Νικολάκης αναφέρθηκε σε μια γυναίκα κρίνοντας την εμφάνισή της.

Που να ήξερε τι τον περίμενε….

Η γυναίκα ήταν καρκινοπαθής και μάλιστα την είχε φιλοξενήσει πέρσι η Ζήνα Κουτσελίνη σε μια εκπομπή που ράγισε καρδιές.

Ο τίτλος τότε; «Η συγκλονιστική ζωή μιας γυναίκας μετά τον καρκίνο του μαστού και τη διπλή μαστεκτομή χωρίς αποκατάσταση».

Και αναρωτιέμαι. Ο Νίκος δεν είχε ιδέα; Αδικαιολόγητος. Και αυτό είναι ευθύνη τόσο δική του αλλά και της Γιαννακοπούλου που είναι πίσω απο τις κάμερες. Η ξεφτίλα που ακολούθησε ήταν απολύτως δικαιολογημένη.

 

Χτες η Αγγελική Δαφτσίδου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook απάντησε στο Νίκο Μουτσινά ως εξής:«Σήμερα στο open tv και στην εκπομπή για την παρέα ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το ‘στυλ’ μου, τη συγγραφέα με το δύσκολο όνομα, το λάθος κολάν, τα χοντρά μπούτια και το μισό μαλλί. Κάνω αυτό το ποστ για να του υποδείξω και αλλά σημεία που του ξέφυγαν. Πρώτον και κυριότερο είμαι χωρίς το στήθος μου, αφού σαν καρκινοπαθής υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή. Πολύ μεγάλο λάθος που του διέφυγε αυτό. Στην τηλεόραση χωρίς βυζιά! Αίσχος! Δεύτερον είμαι πρησμένη (σκέφτομαι το σαν φάλαινα, είναι κάτι που μάλλον θα έλεγε ο ίδιος) από τη συνεχιζόμενη ορμονοθεραπεία που κάνω εδώ και χρόνια. Τρίτον εκτός από το μαλλί, έπρεπε να εστιάσει και στα αραιά φρύδια, μιας και δεν ξαναβγήκαν μετά τις χημειοθεραπείες. Και τέλος πάντων πως είναι δυνατόν μια γυναίκα μετά τον καρκίνο του μαστού, με τέτοια χάλια, να κυκλοφορεί στην κοινωνία και να έχει το θράσος να βγαίνει στην τηλεόραση και μιλάει για το βίωμα της που, έγραψε σε βιβλίο, ενώ στην τηλεόραση παίζουν τέτοιες εκπομπές γεμάτες γλαμουριά, ομορφιά, στυλ και πολιτισμό. Συγνώμη κύριε Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τολμάμε να βγαίνουμε δημόσια και να σας χαλάμε την αισθητική με την ασχήμια μας»!

Τα σχόλια πολλά. Και από γυναίκες που έχουν περάσει την ιδια περιπέτεια. Ωστόσο υπήρχαν και σχόλια που «στήριζαν» τον Νίκο γράφοντας της πως δεν πρέπει να χάνει το χαμόγελό της καθώς πρόκειται για μια σατυρική εκπομπή και έκρινε απλά την εμφάνισή της.

Όμως οι περισσότεροι θέλουν μια συγνώμη από τον παρουσιαστή ενώ τον κράζουν απίστευτα με λέξεις που δεν μπορώ να αναφέρω…

Η Αγγελική στην δημοσίευσή της έχει ταγκάρει τις σελίδες « Γυναίκες Με Καρκίνο Μαστού» «Συλλογος Καρκινοπαθων Σερρων»

«Συλλογος Καρκινοπαθων Λαρισας» «Γυναίκες με Καρκίνο Μαστού» και όπως καταλαβαίνετε το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Μάλιστα θέση πήρε και ο πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κύριος Ευάγγελος Φιλλόπουλος που έγραψε «Καλή η σάτιρα, Κακός ο χαβαλές. Κάκιστος ο συνδυασμός κιτς και κακοήθειας. Οι εγχώριες «τηλεπερσόνες» ( τι ταιριαστός τίτλος, αφού δεν χαρακτηρίζει άτομα, πολίτες ή πρόσωπα) είναι και τεμπέληδες αφού το μόνο που κάνουν είναι να αντιγράφουν ό,τι σκουπιδαριό κυκλοφορεί στα ξένα τηλεοπτικά κανάλια (επίσης ωραίος τίτλος, δείχνει ροή υδάτων, συχνά ακαθάρτων). Δεν τα βάζω μαζί τους. Ούτε με το κοινό που τους παρακολουθεί. Απλά εκτιμώ αφάνταστα την Αγγελική και όλες τις Αγγελικές, τα πρόσωπα της πραγματικής ζωής μας».

Κάντε like στο Facebook